• Domov
  • Novice
  • Inovacija »Piščančja suha salama« srebrna

24.

julij, 2024

Inovacija »Piščančja suha salama« srebrna

 Pivka je na nedavni slavnostni podelitvi, ki je potekala 12. junija 2024 v Kopru, prejela srebrno regijsko priznanje za svojo inovacijo – piščančjo suho salamo. Dogodek je bil organiziran na sedežu Primorske gospodarske zbornice, kjer je Pivka prevzela nagrado z velikim ponosom.

Piščančja suha salama predstavlja prvi takšen izdelek na slovenskem trgu, izdelan iz 100% slovenskega piščančjega mesa. Inovacija je odziv na spreminjajoče se potrošniške preference ter predstavlja pomemben korak v diverzifikaciji ponudbe pod blagovno znamko BZ Pivka.

Izdelek navdušuje s visoko vsebnostjo beljakovin, ki so zaradi posebnega postopka zorenja razgradljive in lažje prebavljive. To ga naredi odlično izbiro za tiste, ki iščejo lahke užitke brez kompromisov. Piščančja suha salama združuje vrhunsko kakovost z lokalno ponosnostjo, ponuja pa tudi široko paleto okusov.

Tehnologinja enote Kromberk Tina Bavdaž in vodja blagovne znamke Pivka, Mateja Grlj Primc, sta v imenu razvojne ekipe Pivke prevzeli nagrado. Za podjetje predstavlja to priznanje spodbudo za nadaljnje izboljševanje ponudbe in zagotavljanje še večjega zadovoljstva strank.

Pivka ostaja zavezana k inovacijam ter nenehnemu izboljševanju, da bi zadovoljila potrebe in pričakovanja svojih kupcev na domačem in mednarodnem trgu.

Na seznam novic

Bodite obveščeni o novicah in vpogledih iz industrije.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

    1

    Raziskujte skupino