4.

julij, 2024

Sodelovanje s Planinsko zvezo Slovenije

“Delamaris tudi v letošnji planinski sezoni v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije razkriva nove aktivnosti v projektu »Ribe za v hribe«. Pripravljamo nabor predlogov za izlete, pohodniške nasvete, nagrade in ostale dogodivščine.”

Glavni cilj projekta je spodbujanje razpršenega obisk slovenskih gora in predstavitev lepih, manj poznanih hribov in planin. Slovenija je majhna, a skriva ogromno čudovitih vrhov in krajev, kjer se bomo s hojo navkreber sprostili in napolnili z novo energijo.

Hribji izleti: predlogi za planinske izlete na manj znane lokacije

Hribji izleti: predlogi za planinske izlete na manj znane lokacije

V letošnjem letu predstavljamo nove Hribje izlete, ki jih bomo razkrili postopoma. Načelo izbire Hribjih izletov pa ostaja enako: razkrivamo manj poznane lokacije, mirne in zanimive. Takšne, ki bi vam jih z veseljem pokazali domačini. Različno zahtevne vrhove, zanimive različnim tipom pohodnika, a dostopne prav vsem. Take, kjer na vrhu ali v bližini pogosto ni planinske koče, zato je nujno, da pohodnik s sabo v nahrbtnik vzame okusno malico, pijačo in prigrizke.

O ostalih dogodkih in aktivnostih projekta Ribe za v hribe vas bomo obveščali tudi družbenih omrežjih, zato vas vabimo, da nas spremljate tudi na Facebooku in Instragramu ter spletnih straneh PZS.si in Delamaris.si.

Ribe za v hribe

Ne spreglej.

  • Spodbujanje razpršenega obisk slovenskih gora
  • Predstavitev lepih, manj poznanih hribov in planin.
  • Fotografski natečaj.
  • Pohodniški nasveti.
  • Ideja za malico ko ni planinskih koč.
Na seznam novic