28.

junij, 2024

Skuša Balance srebro za inovacijo GZS

“Delamaris je na slavnostni podelitvi prejel srebrno priznanje za svojo inovacijo ribjo solato Skuša Balance 170g. Koprska in postojnska regionalna gospodarska zbornica sta v sredo, 12. junija 2024 v Kopru podelili priznanja najboljšim inovacijam v Obalno-kraški in Primorsko-notranjski regiji za leto 2024. Pomemben poudarek ocenjevanja je bila tudi vloga inovacij pri trajnostnem razvoju gospodarstva ter spodbujanju podjetništva.”

GZS Regionalna zbornica Postojna je podelila 1 zlato, 4 srebrna, 2 bronasti priznanji, 1 priznanje za prebojno invencijo ter posebno priznanje za dolgoletno sodelovanje v izborih za najboljše inovacije Regionalne zbornice Postojna. Delamaris je za inovacijo Delamaris ribja solata Skuša Balance prejel srebrno priznanje.

V imenu razvojne ekipe Delamarisa sta nagrado prevzela mag. Monika Marin, direktorica za razvoj in tehnologijo, proizvodnjo in kakovost ter Uroš Zalar, razvojni tehnolog Delamaris.

Delamaris Skuša Balance je logična dopolnitev linije ribjih solat Delamaris. Potrošniki pričakujejo takšen izdelek od Delamarisa, saj smo znani specialisti za skušo. Skuša velja za zdravo ribo in predstavlja bogat vir omega 3 kislin. Je bogatega okusa, idealna za pripravo odličnega in polnega obroka.”

Monika Marin, direktorica proizvodnje Delamaris

Delamaris je v letu 2023 novi liniji vrhunskih ribjih solat dodal nov okus Skuša Balance s piro in pinjolami, ki je edinstvena in prva tovrstna na trgu. Je prava ribja poslastica z izbrano kakovostno skušo, okusno zelenjavo in žiti. Solato popestrita sušen paradižnik in pinjole, ki sta priljubljeni sestavini sredozemske kuhinje. Je naravni vir beljakovin in omega 3 maščobnih kislin in okusen ter uravnotežen obrok.  Skuša Balance je del linije Delamaris ribjih solat, ki so 2023 s strani Inštututa za nutricionistiko prejele nagrado za inovacijo desetletja.

Ne spreglejte

Dobro vedeti:

  • Nov okus Skuša Balance
  • Slovenski razvoj in proizvodnja
Na seznam novic