27.

avgust, 2024

Postojnski tek

“Skupina Pivka – Delamaris je že vrsto let ponosni sponzor lokalnega dobrodelnega teka Postojna teče. Tekače smo podprli z okusno malico, nagradami, majicami in medaljami. “Za dober tek!” je geslo, ki spremlja mlade tekače že vrsto let. Postojnski tek pa je hkrati tudi dobrodelni.”

Gibanje in zdrava prehrana gresta vedno z roko v roki. Tako tudi sodelovanje, še posebej v lokalnem okolju.

Skupina Pivka – Delamaris ponosni sponzor dobrodelnega teka “Postojna teče”

Rekordna udeležba na Postojnski desetki

Letos je Postojnska desetka doživela rekordno udeležbo s kar 131 tekači. Zmagovalec teka, domačin Klemen Vilhar, je z izjemnim časom 35:39 postal Zmaj desetke. Naslov Zmajčice Postojne je ponovno osvojila Jana Bratina, ki je po nekajletnem premoru progo pretekla v času 45:00.

“Otroški NJAMI tek je pritegnil 92 mladih tekačev, ki so tekmovali z navdušenjem in borbenostjo. Nekateri so tekli resno, drugi za zabavo, a vsak korak je bil korak k naravnemu gibanju, ki ga danes pogosto pogrešamo. Bravo mladim tekačem!”

Organizatorji

Zabavna Jakobova Petka

Najbolj zabavna Jakobova petka je letos privabila 69 tekačev. Prvi Jakob je postal Benjamin Šuštaršič s časom 22:20, medtem ko je naziv prve Jakobine ponovno osvojila Pšenica Kovačič s časom 23:56.

Vrnitev trail tekmovanja

Po šestih letih se je v Postojno vrnilo tudi trail tekmovanje, ki je v svoji pristni obliki združilo uživanje v naravi in izziv za telo in duha. Premierno izvedbo Torbar traila je zaznamovalo tudi zahtevno vreme, kjer sta blestela Simon Strnad s časom 2:32:00 in Rebeka Petrovčič s časom 2:57:27. Na premiernem dogodku je sodelovalo 43 tekačev in tekačic.

Glavni sponzor otroškega teka je Pivka – Delamaris.

Več informacij o rezultatih najdete na spletni strani postojnatece.si, fotografije pa na Facebook profilu Postojnskega teka.

Poročilo tekaškega poročevalca Venčeslava Japlja si lahko ogledate tukaj.

Postojnski tek

Ne spreglejte

  • Gibanje in zdrava prehrana
  • Lokalno okolje
  • Otroški tek
Na seznam novic

Bodite obveščeni o novicah in vpogledih iz industrije.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

    1

    Raziskujte skupino